Viking Challenge ble arrangert for 2. gang lørdag 20.juni. Over 500 løpere deltok i dette utrolig krevende motbakkeløpet fra Rjukan Sentrum og opp på Gaustatoppen. Rjukan IL – Friidrett & Triathlon var igjen teknisk arrangør og vi er veldig fornøyd med gjennomføringen. Ingen alvorlige skader og bare positive tilbakemeldinger fra utøverene.

Rjukan IL – Friidrett & Triathlon hadde også 4 utøvere med i den andre utgaven av Viking Challenge.

Isak Langeland vant klassen 13-14 år kort løype på 55,40 og var også nummer 2 totalt blant guttene. En flott prestasjon av vår unge utøver, som blir spennende å følge videre. Mateo Spak Jenbergsen ble nummer 2 i gutter 13-14 år med tiden 59,17. Også det en meget sterk tid som holdt til en 7. plass totalt blant guttene.

Sarah Samuelsen løp inn til klasseseier i jenter 13-14 år kort løype på tiden 1.04,23. Dette holdt til en flott 6 plass totalt blant jentene. Det er morsomt å se at vi har yngre utøvere som hevder seg også i store nasjonale løp. Dette betyr at de gjør ting riktig på treningssiden om dagen 🙂

På lang løype løp Torbjørn Brekka inn til 23. plass i klassen 40-49. Tiden ble 2.18.01.